• Software & Applications

Software & toepassingen voor displays

Klik hieronder voor downloadlinks naar de nieuwste softwaretoepassingsversies die beschikbaar zijn voor gebruik met visuele systemen van Panasonic. Voel u vrij om deze toepassingen te downloaden en te gebruiken. Raadpleeg de gebruikershandleiding bij de display voor instructies voor de installatie en het gebruik van de software na het downloaden.

Monitoring & Control

Software voor inhoudsbeheer

Dit is software die kan worden gebruikt om het schema voor USB Media Player in te stellen op een pc.

Multi Monitoring & Control-software

Deze software geeft u gecentraliseerde apparaatcontrole over specifieke netwerken in scholen, bedrijven enz. voor maximaal 2048 apparaten die zijn aangesloten op een LAN-netwerk. De software dient als een tool voor monitoring en controle.

Besturingssoftware voor Multi Window Processor (model ET-MWP100G)

Dit is een softwaretoepassing waarmee u de Multi Window Processor via LAN/seriële verbinding kunt bedienen.

 

 

Whiteboard Software

Deze eenvoudige software is eenvoudig te bedienen. Omdat er geen pc-installatie nodig is, kan de software worden gestart en gebruikt vanuit een extern geheugen. Overschakelen naar een handig, eenvoudig menu bij gebruik van de Remote Pointer wordt ook ondersteund.

 

 

Aansluiting/display

Screen Transfer

Screen Transfer is software waarmee een computerscherm kan worden weergegeven op een of meer displays van apparaten die via een bekabeld LAN zijn aangesloten. Zie de gebruikershandleiding voor de werkwijze.

Wireless Manager ME

Deze toepassing ondersteunt een bekabelde of draadloze verbinding van schermdisplaybeelden van een pc naar de display.

 

 

VideoWall

Video Wall Manager

Video Wall Manager-software maakt het mogelijk om de kleuren van het scherm aan te passen met kleurensensors, en de gegevens te controleren en te beheren met een pc. Als u een upgrade uitvoert naar de Auto Display Adjustment Upgrade Kit (TY-VUK10, optioneel verkrijgbaar), kunt u compatibele camera's gebruiken voor automatische aanpassing van de helderheid en de kleurbalans voor configuraties met meerdere schermen.

Upgradekit voor automatische display-afstelling (TY-VUK10)

Gebruik een extern aangesloten camera om automatisch de kleuren en helderheidsniveaus af te stellen van meerdere displays die naast elkaar zijn gemonteerd om de multidisplay te vormen.