• GEAVANCEERDE LEDSCHERMEN

Geavanceerde ledschermen voor bedrijven

Voor intensief professioneel gebruik ontworpen geavanceerde ledschermen van Panasonic

4K-schermen en schermen met System On Chip

Panasonic Visual Solutions is voortdurend bezig met het perfectioneren van technologieën die u de vrijheid geven om de ultieme visuele ervaring te creëren. Nu, nu de wereld zich in de richting van 4K beweegt, zorgen we dat u altijd voorop blijft lopen – we combineren een heldere, scherpe 4K-resolutie met de ultrabetrouwbare kwaliteiten en uitbreidbaarheid die u gewend bent van onze led-schermtechnologie. Panasonic is een pionier in het gebruik van toekomstbestendige Intel SDM-functiesleuven op zijn geavanceerde SQ1-schermen, wat vrijheid en efficiënte op het gebied van upgradebaarheid, installatie en beheer oplevert

We hebben ook een reeks schermen met System on a Chip, waarvoor we gebruik maken van OpenPort PLATFORM™-technologie: een app-platform voor professioneel gebruik op basis van Android OS. Hiermee zijn geen externe apparaten nodig en wordt software rechtstreeks in het scherm geïntegreerd.

Hoge duurzaamheid en veel uitbreidingsmogelijkheden, alles in 4K-resolutie

Onze 4K-ledmonitors worden al gebruikt in een breed scala van professionele omgevingen, waaronder openbare informatieschermen, informatievoorziening in winkels, verhuur en evenementenorganisatie, televisiestudio's en vergaderruimten. Dankzij hun hoge schokbestendigheid en de mogelijkheid voor 24/7 gebruik zijn ze bestand tegen de zwaarste omstandigheden. Ze kunnen daarom betrouwbaar overal worden ingezet waar informatievoorziening van cruciaal belang is, zoals op treinstations en luchthavens en in winkelcentra, controlekamers en vergaderruimten.

De serie is uitgerust met een nextgeneration-functieslot dat kan worden aangepast aan Intel® Smart Display Module (Intel® SDM)-specificaties en waarmee signage met een ingebouwde pc van een derde kan worden bediend. De schermen zijn ook voorzien van een 4K USB-mediaspeler met een functie voor het bewerken van afspeellijsten. Failover- en failbackfuncties schakelen het systeem direct over naar alternatieve signalen wanneer de primaire video- en audiosignalen worden onderbroken. Multi-bewakings- en besturingssoftware ondersteunen stabiele werking en verminderen de rompslomp van het onderhouden en beheren van apparaten op het intranet. De schermen van de serie hebben ook meerdere ingangen, zonder dat er een processor nodig is. Een ideale functie voor vergaderruimten, controlekamers en televisiestudio's.

Alle schermen in deze serie zijn voorzien van DIGITAL LINK, waarmee de overdracht van hoogwaardige video-, audio- en besturingssignalen over lange afstanden (tot 150m) mogelijk is met één LAN-kabel.

Lees hier meer over 4K-technologie

Schermen met System On Chip zijn een kosteneffectieve, op zichzelf staande oplossing voor indringende digitale informatievoorziening

In de schermen uit de OpenPort PLATFORM™-serie is System on a Chip geïntegreerd, wat ze zeer geschikt maakt voor commerciële digitale informatievoorziening. De eenvoudige, betrouwbare en uitbreidbare AF1-serie beschikt over een op Android™ en HTML5 gebaseerd opensourceplatform en is voorzien van een 1-GHz quad-core processor, 1 GB RAM en 8 GB interne opslagruimte. De serie is een alternatief voor dure externe 'Wintel'-systemen die tevens bekabeling, extra bevestigingen en installatie vereisen.

De AF1-serie is Google-gecertificeerd, dus softwarebedrijven kunnen speciale apps voor digitale borden en andere toepassingen maken. Geverifieerde apps kunnen op afstand worden geïnstalleerd vanaf de appserver van Panasonic en lokaal met behulp van een USB-stick of micro-SD-kaart, Softwarepartners die apps ontwikkelen voor het OpenPort PLATFORM™ van Panasonic, vindt u hier.