Current language: België- Nederlands
  • Location Based Entertainment - Artainment

Kunst en technologie samenvoegen voor spectaculaire resultaten

Kunst en technologie samenvoegen voor spectaculaire resultaten

De droom om kunst naar de massa te brengen is nu werkelijkheid geworden.Werken van onze beste kunstenaars en schilders kunnen nu uit de galerijen worden gehaald, naar elke locatie worden vervoerd en worden nagemaakt als ongelooflijke immersieve spektakels.

Naarmate het verlangen naar ervaringen toeneemt, kan het publiek nu tussen de werken van de grote impressionisten wandelen of de penseelstreken van Van Gogh van dichtbij op reusachtige schaal bekijken - en dat alles lekker dichtbij in hun eigen stad.

Da Vinci-projectie

Vier redenen waarom Panasonic uw belangrijkste technologiepartner is

Ontworpen om aan alle behoeften te voldoen

 

Of u nu kunst tot leven wilt wekken in een vaste installatie of als onderdeel van een Europese tournee, Panasonic heeft de juiste projectortechnologie (3-Chip DLP/1-Chip DLP/3-LCD), met helderheid tot 50.000 lumen, die past bij uw creatieve visie, budget en installatietijd.

Projectoren van Panasonic voldoen aan alle behoeften voor Artainment
De immersieve ervaring Genius in Berlijn

Beste kleurweergave in zijn klasse

 

Of u nu de grootste immersieve beelden wilt creëren of de kleinste details wilt laten zien, de focus van Panasonic op de meest intense en realistische kleuren in zijn assortiment projectoren, zorgt ervoor dat het publiek de tentoonstellingen ziet zoals ze bedoeld zijn - zonder concessies te doen aan de betrouwbaarheid van de apparatuur. Onze 4K-oplossingen tonen de meest fijne details, zonder zichtbare pixels, voor de meest realistische en natuurlijke weergave.

Lenzen voor elke situatie

 

Om ervoor te zorgen dat uw kunstwerk altijd op zijn best wordt getoond. Panasonic heeft een ongelooflijk breed assortiment gespecialiseerde lenzen, zoals short throw, om de best mogelijke kijkervaring mogelijk te maken in kamers van elke omvang of vorm, met lage of hoge plafonds. Met dit soort lenzen kunnen bezoekers de inhoud van heel dichtbij bekijken zonder voor schaduw te zorgen — op die manier leidt de technologie nooit af van de immersieve ervaring.

Projectorlenzen van Panasonic voor verschillende toepassingen
De eerste 20.000 uur geen onderhoud nodig

Onderhoudsvrij

 

De show moet doorgaan, dus uitvaltijd is geen optie. Alle beamers van Panasonic hebben standaard 3 jaar garantie of een garantie van 20.000 uur niet-onderhoudsgerelateerde werking in de normale modus - afhankelijk van wat het eerst komt, en garantieplannen die voor elke situatie op maat gemaakt kunnen worden. Dit betekent dat u zich kunt concentreren op het leveren van een geweldige ervaring aan uw klanten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de technologie.

Panasonic in actie: succesverhalen

Bylo Nebylo

Bylo Nebylo

De projectoren van Panasonic hebben de kunstwerken van onze grootste impressionisten in ongelooflijke 4K-kleuren en met uniek detail gepresenteerd op deze immersieve tentoonstelling die gemaakt is om rond te reizen.

Van Gogh tot leven brengen met Projectoren van Panasonic.

Van Gogh Museum

Ontwerp en bouw een immersieve tentoonstelling gebaseerd op de kunstwerken van Vincent van Gogh met 53 Panasonic PT-RZ770 laserprojectoren en een intern netwerk om een volledig immersieve ervaring in 360 graden te creëren.

Panasonic-technologie versterkt de pracht van de Sixtijnse Kapel

Giudizio Universale

Panasonic-technologie versterkt de pracht van de Sixtijnse Kapel in de expositie 'Last Judgement. Michelangelo and the Secrets of the Sistine Chapel' met een immersieve ervaring in 270 graden.Panasonic-technologie versterkt de pracht van de Sixtijnse Kapel in de expositie 'Last Judgement. Michelangelo and the Secrets of the Sistine Chapel' met een immersieve ervaring in 270 graden.

Wilt u nieuwe toepassingen voor projectoren implementeren?

Wij hebben een deskundig team klaarstaan om u te ondersteunen.
Neem contact met ons op!

Neem voor meer informatie contact met ons op