Current language: België- Nederlands

Congres-, conferentie- en tentoonstellingscentrum

Breid de mogelijkheden van uw congres-, tentoonstellings- en conferentiecentrum uit tot spectaculaire nieuwe hoogten

Terwijl de wereld van conferenties en tentoonstellingen blijft evolueren, houden organisatoren van evenementen drie belangrijke prioriteiten in gedachten:
twee personen die elkaar een high-five geven
Het creëren van buitengewone bezoekerservaringen en betrokkenheid
 
drie mensen voor een koepel
Het leveren van hybride evenementen die zowel fysiek als virtueel zijn
 
een wereldbol met een bladpictogram
Het verduurzamen en het verminderen van de milieu-impact van hun evenementen
 
Kan uw conferentiecentrum al bieden wat nodig is? Is het uitgerust om ervaringen te creëren die meeslepender, flexibeler en duurzamer zijn dan ooit tevoren?
Kunt u erop vertrouwen dat de technologie in uw gebouw de prestaties en gemoedsrust levert die organisatoren van evenementen eisen, elke dag opnieuw?
buitengewone ervaringen

Het creëren van buitengewone ervaringen

De oplossingen van Panasonic bieden eindeloze mogelijkheden voor publieksbetrokkenheid met behulp van de nieuwste innovaties zoals projectiemapping - waarbij video op een oppervlak wordt geprojecteerd zodat gewone objecten veranderen in interactieve displays.

Met een compleet assortiment LCD- en DLP-projectoren kunnen we ervoor zorgen dat elke ruimte - van kleine zaaltjes tot enorme auditoria - productief, efficiënt en spectaculair wordt belicht, waardoor het publiek versteld staat en geïnspireerd raakt. Met 4K-schermen van 43-98 inch en projectoren die in helderheid variëren tot 50.000 lumen hebben we de juiste technologie voor elke congresruimte.

Benut de kracht van hologrammen

Voorzie hologramexpertise in uw conferentiecentrum met Panasonic-technologe en u zal op elk evenement buitengewone, onvergetelijke ervaringen creëren. De betrokkenheid wordt versterkt. Presentatoren en sprekers kunnen op meerdere evenementen tegelijk verschijnen. En presentaties kunnen nog jaren worden gebruikt.

De hologrammarkt zal tegen 2024 naar verwachting 5,4 miljard dollar waard zijn. Wij helpen we nu al om de technologie te integreren in locaties die variëren van de luchthaven Milaan Malpensa tot de Ziggo Dome in Amsterdam. En dat kunnen we nu ook al voor uw locatie doen.

hologrammen

Verwacht een vergaande hybride integratie

Met de juiste technologie wordt naadloze integratie tussen live en online publiek (en presentatoren) mogelijk. En aangezien 93% van de organisatoren van evenementen van plan is om te investeren in virtuele evenementen, ligt daar een enorme kans voor uw conferentiecentrum.

De professionele cameratechnologie van Panasonic, waaronder PTZ- en systeemcamera's, maakt het mogelijk om beelden van hoge kwaliteit vast te leggen en geeft u vrijheid om uw verhaal te vertellen. Kairos, ons IT/IP-platform, kan fungeren als het middelpunt van een hybride evenementproductie, omdat het een groot aantal signaalingangen kan ontvangen en deze naar elk formaat of elke resolutie kan uitvoeren. Hiermee kan uw conferentiecentrum gastheer zijn voor hybride evenementen die live en online doelgroepen naadloos integreren – ongeacht hun locatie.

hybride integratie
duurzaamheid

Bereik buitengewone duurzaamheid

Met de hulp van Panasonic kan uw locatie bovenaan de duurzaamheidslijsten komen. Van het verkleinen van de voetafdruk van de locatie en het verbeteren van het welzijn van bezoekers tot kostenbesparingen op energie, water en afval: onze milieubewuste technologie en productieprocessen minimaliseren uw impact op het milieu en verbeteren uw wereldwijde reputatie als verantwoordelijke commerciële partner.

Het bewijs? We waren een van de eerste bedrijven ter wereld die voor projectoren overschakelden van lampen naar milieuvriendelijke laserlichtbronnen. De kleine afmetingen van onze AV-technologie betekenen minder plastic, en dus minder afval, dan bij onze concurrenten.

Toegang tot buitengewone breedte, betrouwbaarheid en TCO

Waarom zou u Panasonic kiezen als technologiepartner voor uw conferentiecentrum?

 

pictogram van glas-naar-glas

Glass-to-glass oplossingen

Wij bieden een complete keten van contentproductie, van het vastleggen en mengen van distributie tot aan de weergave.

Onze PTZ-camera’s werken overal, van kleine ruimtes tot grote zalen. Kairos, ons IT/IP-platform, kan fungeren als het middelpunt van een hybride evenement, doordat het een groot aantal signalen kan ontvangen en kan uitvoeren in elke resolutie en elk formaat die nodig is voor projectie, weergave en online content. Onze projectoren, met een helderheid tot 50.000 lumen, maken ons wereldwijd marktleider op het gebied van projectie met hoge helderheid en onze schermen variëren van 43-98 inch.

award met een vinkje

Uiterste betrouwbaarheid

Onze producten zijn uiterst betrouwbaar. Ze ondergaan de meest strenge en extreme omgevingstests (val, stof, aardbeving, temperatuur) en hebben een fail-safe ontwerp.

connecties

Weinig onderhoud

Onze technologie vereist minder onderhoud en is eenvoudig te installeren. De technologie past gemakkelijk in bestaande systemen en heeft (in veel gevallen) ook plug-and-play-mogelijkheden. Bewaking op afstand en vroegtijdige waarschuwingssystemen zorgen ervoor dat dure problemen worden vermeden voordat ze zich voordoen.

specialistisch advies

Specialistische, deskundige service

Wij bieden u specialistische, deskundige service, beschikbaar in alle belangrijke Europese talen, ondersteund door onze toonaangevende 'Premium Service'-garantie.

Casestudies

The Royal Society

The Royal Society

Een end-to-end 4K-systeem van Panasonic helpt de oudste wetenschappelijke academie ter wereld bij het streamen van fysieke en virtuele evenementen van de volgende generatie.

MiCo Milaan

MiCo Milaan

36 Panasonic-projectoren helpen het grootste conferentiecentrum van Europa om jaarlijks meer dan 500 evenementen te organiseren.

Yotel Edinburgh

Yotel Edinburgh

Projectoren van Panasonic helpen bij het leveren van een uniek 360°-conferentiecentrum en evenementenruimte voor Yotel Edinburgh.

Vertrouwd door de belangrijkste conferentiecentra in de wereld

Wilt u meer informatie over buitengewone evenementen?

Download onze brochure over hoe we u kunnen helpen uw conferentiecentrum naar nieuwe hoogten te tillen.

hologram

Praat met ons over de toekomst van uw conferentiecentrum

Als u met een van onze specialisten wilt praten over hoe wij u kunnen helpen, kunt u het onderstaande formulier invullen. Wij helpen u graag bij het vinden van buitengewone oplossingen op de uitdagingen voor uw conferentiecentrum.