• ISE 2016

ISE 2016

Ontdek de laserrevolutie en de nieuwste ontwikkelingen voor content management van open systemen

Bezoek ons op ISE 2016 met een gratis toegangsbewijs van Panasonic

9 - 12 februari 2016 in de RAI in Amsterdam
Panasonic stand 1-H20, hal 1

Panasonic presenteert op ISE 2016 haar grootste stand ooit met indrukwekkende visuele toepassingen.

Dit jaar demonstreert Panasonic haar toonaangevende positie op het gebied van laserprojectie met het beste en meest consistente productaanbod dat vandaag op de markt te vinden is. Op ISE 2016 krijgt u een vooruitblik op het volledige assortiment lamploze technologie van 5.000 lumen tot ongekend hoge helderheid, ontworpen voor absoluut onvergetelijke evenementen.

Panasonic introduceert ook haar nieuwe Openport-platform voor professionele displays. Met dit nieuwe platform kan de gebruiker, op basis van standaard Android-architectuur, software van elke fabrikant, zoals contentmanagementsystemen, zonder specifieke ontwikkelingseisen installeren.

Verder toont Panasonic haar complete assortiment displays, projectoren, professionele videocamera's en AV-softwareproducten. Op de stand zullen verschillende combinaties van deze toonaangevende producten te zien zijn, om verschillende praktijkoplossingen te demonstreren voor sectoren zoals verhuur, evenementen, 3D videomapping, publieksdisplays en toepassingen voor bedrijven en onderwijsinstellingen.

Het team van Panasonic staat tijdens ISE 2016 klaar om u te adviseren over de verschillende producten, en u te helpen bij de ontwikkeling van innovatieve, toonaangevende en praktische visuele oplossingen. 

<KLIK HIER OM TE REGISTREREN VOOR UW GRATIS TOEGANGSBEWIJS>