• LinkRay™-technologie

    De mobiele één-op-één marketingoplossing

LinkRay™-technologie

Stuur digitale content met behulp van licht naar mobiele toestellen

LinkRay™ maakt gebruik van ledlicht om digitale content over te brengen naar mobiele toestellen. Digitale informatieschermen, borden en lichtbronnen kunnen zo worden omgezet in één-op-één marketingtools voor smartphones.

Gebruikers kunnen gegevens die zijn verzonden vanuit LinkRay™-zenders ontvangen met behulp van de camera van hun smartphone. Informatie kan worden gedownload en in de eigen taal van de gebruiker worden weergegeven. Dit verrijkt de ervaring van bezoekers op plaatsen zoals musea en galerieën, maar ook in de detailhandel.

Kijk hoe de Linkray™-technologie van informatieborden één-op-één marketingtools maakt.

Voordelen van LinkRay™

LinkRay™ biedt een ongekende gebruikerservaring door het toepassen van mobiele technologieën

Gerichte marketing met LinkRay™-analyses

Met LinkRay™-analyses kunt u zien wie reageerde op welke producten en wat de resultaten in termen van aankopen of promoties was. In combinatie met de fisheye-camera van Panasonic kunt u zelfs precies de beelden zien van de interactie van klanten en producten, voor een meer persoonlijke en diepgaande analyse.

 

LinkRay™-systeemconfiguratie

Toepassingen voor LinkRay™

Panasonic biedt een speciale LinkRay™-app aan voor iOS/Android™. Gebruikers kunnen deze gratis downloaden op ondersteunde smartphones en tablets. Panasonic biedt ook een SDK (Software Development Kit) waarmee samenwerking met externe app-ontwikkelaars mogelijk is.

imgmaptif

 

Ondersteunde besturingssystemen

Ga voor de meest recente informatie over apparaten die zijn getest op compatibiliteit naar: http://panasonic.net/avc/LinkRay

Overzicht van producten

Bekijk hier het volledige assortiment: https://nl.business.panasonic.be/visual-system/indoor-linkray-signage