Nieuwe spiegelkop van Panasonic creëert nieuwe projectiemogelijkheden

Panasonic heeft zijn assortiment accessoires uitgebreid met een nieuwe digitaal bediende spiegelkop voor dynamische en bewegende projecties. Deze serie is speciaal ontworpen voor professionele showintegrators en bestaat uit vier modellen: ET-MH14, ET-MH15, ET-MH17 en ET-MH18. De spiegelkoppen zijn geschikt voor Panasonic-projectoren van 6.200 tot 30.000 lumen, die zowel in de verhuur als in de evenementensector gebruikt worden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De nieuwe spiegelkoppen kunnen maximaal 180 graden pannen en maximaal 90 graden kantelen. De kop kan snel of langzaam bewegen en kan beelden, animaties, video's en tekst projecteren op alle soorten bewegende of statische oppervlakken.

“Statische projectie is iets van het verleden", zegt Hartmut Kulessa, Europees Marketing Manager voor projectors. “Dit is het begin van een reis naar nieuwe visuele ervaringen. De technologie biedt ongekende mogelijkheden op het gebied van verlichting, projectie en interieurontwerp.”

De MH14-serie heeft een snelle en veilige snap-on bevestiging voor gestapelde frames, maar kan ook zonder frames worden gebruikt. De spiegelkop is verkrijgbaar vanaf juli 2017 en wordt ook geleverd met een leddisplay met hoge resolutie voor eenvoudige configuratie.

Bekijk deze video om de spiegelkop in actie te zien:  https://www.youtube.com/watch?v=APpw6ZKIQ3I

Meer informatie over Panasonic Visual System Solutions is verkrijgbaar op: https://business.panasonic.nl/visual-system/