• Nieuws

Nieuws

27/11/2017

De AV Training Academy van Panasonic heeft recentelijk de CTS-accreditatie van AVIXA ontvangen. Hierdoor kunnen professionele AV-dealers en verhuurbedrijven nu Renewal Units verdienen binnen het CTS™-programma (Certified Technology Specialist). In de meer dan dertig jaar dat AVIXA, het vroegere InfoComm International, het CTS-programma beheert, hebben meer dan 11.000 personen en bedrijven een CTS-registratie gekregen.

16/10/2017

Panasonic heeft zijn assortiment accessoires uitgebreid met een nieuwe digitaal bediende spiegelkop voor dynamische en bewegende projecties. Deze serie is speciaal ontworpen voor professionele showintegrators en bestaat uit vier modellen: ET-MH14, ET-MH15, ET-MH17 en ET-MH18. De spiegelkoppen zijn geschikt voor Panasonic-projectoren van 6.200 tot 30.000 lumen, die zowel in de verhuur als in de evenementensector gebruikt worden.

20/09/2017

Als onderdeel van de 100-jarige herdenking van de Slag om Passendale installeerde system integrator Creative Technology 58 Panasonic-projectoren. Tijdens het twee dagen durende herdenkingsevenement, georganiseerd door de BBC en het ministerie van Cultuur, Media en Sport, werd de gevel van de historische Lakenhallen verlicht met projectie en lichtdisplays, als achtergrond voor een live-voorstelling.

11/09/2017

Panasonic heeft een nieuwe serie laserprojectoren onthuld die gericht is op bedrijven en het hoger onderwijs. Het is de eerste serie van het bedrijf waarin de SOLID SHINE™-laserfosfor-lichtbron wordt gecombineerd met 3LCD-technologie.

Pages