• Nieuws

Nieuws

6/02/2018

Tijdens ISE heeft Panasonic een nieuwe serie 4K-beeldschermen voor professioneel gebruik onthuld, met 6 nieuwe modellen met schermgroottes van 43 tot 86 inch.

De basismodellen hebben een helderheid van 350 cd/m2, waardoor ze ideaal zijn voor winkelcentra, showrooms, vergaderruimten en klaslokalen. De twee grootste schermen (86/75 inch) beschikken ook over In-Plane Switching-technologie. Die zorgt ervoor dat kleuren nauwkeurig blijven en het zicht even helder is als er vanuit een andere hoek naar het scherm wordt gekeken.

6/02/2018

Panasonic heeft tijdens ISE 2018 een nieuwe reeks draabare projectoren aangekondigd met een hoge helderheid en een laag gewicht, die vooral ontworpen zijn voor gebruik in kantoren en klaslokalen.

6/02/2018

Panasonic heeft ISE 2018 benut om de nieuwste toevoeging aan zijn projectorassortiment aan te kondigen: een 4K+ laserfosforprojector, die speciaal is ontwikkeld voor live-evenementen, tentoonstellingen, verhuur en permanente installaties.

De introductie van de PT-RQ22K 3-Chip DLPTM SOLID SHINE-laserprojector, die perfect voldoet aan de vereisten voor een lichtgewicht 4K+ projector met hoge helderheid, is slechts een van de vele aankondigingen van de Japanse fabrikant tijdens de ISE-beurs in Amsterdam.

6/02/2018

Panasonic Business heeft aangekondigd een laser-fosforsysteem voor 4K en hoger toe te voegen aan de serie projectoren, die bedoeld zijn voor live-evenementen, tentoonstellingen, verhuur en permanente installatie.

Pages