Panasonic introduceert betaalbare whiteboard-technologie

Panasonic komt met twee nieuwe touchpaneldisplays, die communicatie via digitale whiteboards binnen het bereik van bedrijven en onderwijsinstellingen brengen. De 75-inch 4K Direct-LED-display (TH-75BQE1) en het 65-inch Full HD Direct-LED-display (TH-65BFE1), vormen een aanvulling op het bestaande assortiment interactieve displays. Deze zijn compatibel met de Whiteboard Software van Panasonic via een USB en HDMI of VGA-aansluiting.

De interactieve panelen met 400 cd/m2 bieden 10-punts aanraakbediening, eenvoudige notatiemogelijkheden met een stylus, en beschikken over een loep, een spotlight en een fade-outmarker. De displays hebben ook een eenvoudige USB-geheugenviewer voor het decoderen van media die zijn opgeslagen op USB-apparaten.

“Onze interactieve displays, die bekendstaan om hun gebruiksgemak, brengen we nu binnen het bereik van alle types bedrijven”, zegt Enrique Robledo, European Marketing Manager van Panasonic. “In de whiteboardmodus kunnen twee of meer personen tegelijkertijd schrijven, zodat PowerPoint®-bestanden bewerkt en opnieuw opgeslagen kunnen worden, terwijl in de bureaubladmodus de inhoud wordt gespiegeld zoals die op het pc-scherm verschijnt. Beide zijn geschikt voor lessen of meetings in goede banen te leiden.” 

De TH-75BQE1 en TH-65BFE1 zijn verkrijgbaar vanaf het voorjaar van 2017

Bezoek Panasonic in hal 1, stand H20, ISE 2017, in de RAI in Amsterdam, 7-10 februari, of de microsite van het evenement: business.panasonic.eu/ISE2017.

`Ga voor meer informatie over Panasonic Visual System Solutions naar https://nl.business.panasonic.be/visual-system/.