Phone number:
Phone number:
Current language: België- Nederlands

Assortiment draagbare projectoren van Panasonic klaar voor een snelle opstart

Panasonic heeft op ISE 2017 in Amsterdam een serie gebruiksvriendelijke, lichte, draagbare projectors met hoge helderheid aangekondigd voor het onderwijs en het bedrijfsleven.

De 3LCD PT-VZ580-serie bestaat uit drie draadloze en drie bedrade netwerkmodellen, met een helderheid van 5000 lm bij WUXGA-resolutie (PT-VZ585N/PT-VZ580), 5300 lm bij WXGA (PT-VW545N/PT-VW540) en 5500 lm bij XGA (PT-VX615N/PT-VX610), allemaal met een contrastverhouding van 10.000:1 voor heldere, levendige beelden. De draadloze modellen beschikken over Miracast-technologie, waarmee documenten, Full HD-video, afbeeldingen en audio eenvoudig via iOS- en Android™-apparatuur en Windows®- en Mac®-computers worden geprojecteerd.

Met Miracast kan probleemloos content van maximaal tien gebruikers tegelijk gedeeld worden via de moderatormogelijkheden. Transmissie op twee frequenties (5 GHz/2,4 GHz) garandeert een snelle aansluiting en zorgt dat media met Full HD-resolutie vanaf compatibele apparatuur op een volledig scherm kunnen worden gespiegeld. Het opstarten wordt verder versneld op apparaten met de apps Wireless Projector of Wireless Manager.

Om de beheerskosten tot een minimum te herleiden is het vervangingsinterval van lamp en filter verlengd tot 7000 uur in de ECO2-modus. In deze modus zorgt een geluidsniveau van slechts 29 dB voor een geruisloze werking. De draadloze modellen ondersteunen bovendien DIGITAL LINK, waarmee video- en besturingssignalen via één kabel kunnen worden verzonden over afstanden tot 150 m.

“Deze lichte projector van slechts 5 kg is perfect voor onderwijsinstellingen en kantoren”, zegt Hartmut Kulessa, European Marketing Manager voor Panasonic. “De netwerkmodellen hebben verscheidene handige kenmerken, van EAP-beveiliging die voorkomt dat onbevoegde gebruikers toegang hebben tot de projector, tot het gemak van toegang vanaf mobiele apparaten via het scannen van QR-codes.”

Bezoek Panasonic in hal 1, stand H20, ISE 2017, in de RAI in Amsterdam, 7-10 februari, of de microsite van het evenement: business.panasonic.eu/ISE2017

 Ga voor meer informatie over Panasonic Visual System Solutions naar https://nl.business.panasonic.be/visual-system/.