Panasonic toont op ISE 2018 hoogwaardige, interactieve ShadowSense™-displaytechnologie

Op ISE 2018 presenteert Panasonic haar interactieve serie ShadowSense™-beeldschermen, die speciaal is ontworpen voor high-end digitale reclametoepassingen.

In de stand van Panasonic op de beurs in Amsterdam zijn multi-touch versies van de AF1- en LF80-beeldschermen van 42, 49 en 55 inch geïntegreerd. ShadowSense™ maakt gebruik van meerdere, in de rand van het beeldscherm verborgen sensoren om objecten nauwkeurig te kunnen volgen zodra die in het bereik van een sensor komen. Het resultaat is een touchscreen dat snel reageert en ook in helder verlichte omgevingen goed blijft werken.

"De ShadowSense multi-touchtechnologie is een combinatie van onzichtbare infrarood lichtbronnen en optische sensoren rondom het beeldscherm”, zegt Enrique Robledo, Marketing Manager bij Panasonic. "De ‘schaduw’ van een voorwerp in de infraroodstralen wordt door meerdere optische sensoren waargenomen, waarna de positie wordt berekend. Dat zorgt voor perfect heldere beelden.”

De beeldschermen zijn betrouwbaarder dan vergelijkbare, niet-gecombineerde optische en infraroodsystemen en zijn uitzonderlijk immuun voor fel en wisselend licht, zelfs in studio's en omgevingen met direct zonlicht.

ShadowSense™ is Panasonic's premium serie met interactieve technologie. De serie kan zich meten met de standaard samenwerkingstechnologieën, zoals de LFE8-IR-, BQE1- en BFE1-infraroodseries en de BF1-infrarood whiteboards.

Bezoek Panasonic van 6 tot 9 februari op ISE2018 in de RAI in Amsterdam, hal 1, stand H20. Voor meer informatie over de series interactieve beeldschermen en andere visuele systemen van Panasonic kunt u terecht op: https://nl.business.panasonic.be/visual-system/