Panasonic onthult serie E-LED-displays

Panasonic heeft bezoekers op ISE 2017 een blik gegund op de SF2-serie, een nieuwe reeks E-LED-displaypanelen die zijn gemaakt voor de digitale informatievoorziening.

De Full HD-displays zijn verkrijgbaar in vier formaten en zijn voorzien van groothoektechnologie voor IPS-panelen met een helderheid van 450 cd/m2, waardoor ze ideaal zijn voor digital signage. De E-LED-achtergrondverlichting van de serie is bovendien uiterst energiezuinig, waardoor de displays kosteneffectief blijven bij ononderbroken gebruik.

Deze displays kunnen toegepast worden in een omgeving met één of meerdere schermen, en zowel staand als liggend. De displays zijn ook voorzien van een ingebouwde USB-mediaspeler. Daarnaast hebben ze een functie voor gesynchroniseerd aan-/uitzetten, wat het bedienen van een grote installatie met meerdere schermen vereenvoudigt.

“De displays zijn robuust uitgevoerd voor een ononderbroken werking”, aldus Enrique Robledo, European Marketing Manager bij Panasonic. “Bovendien hebben ze dankzij de E-LED-achtergrondverlichtingstechnologie een indrukwekkend kleur- en helderheidsniveau. Dit alles met een energiezuinig karakter. Ze zijn perfect voor continu gebruik op drukke publieke locaties.”

De serie is naar verwachting leverbaar vanaf juli 2017.

Bezoek Panasonic in hal 1, stand H20, ISE 2017, in de RAI in Amsterdam, 7-10 februari, of de microsite van het evenement: business.panasonic.eu/ISE2017.

Ga voor meer informatie over Panasonic Visual System Solutions naar https://nl.business.panasonic.be/visual-system/