• Aanpasbaar OpenPort PLATFORM™ voor toepassingen op maat

Aanpasbaar OpenPort PLATFORM™ voor toepassingen op maat

De AF1-serie van Panasonic: de meest aanpasbare, flexibele en veelzijdige oplossing voor elektronische informatieschermen. Dankzij het krachtige OpenPort PLATFORM™-besturingssysteem kunnen niet alleen schermen uitgebreid worden aangepast in een groot aantal verschillende toepassingen, maar zijn installatie en alledaags gebruik eenvoudiger dan ooit.

Bekijk de voordelen van de OpenPort PLATFORM™-technologie voor professionele toepassingen voor elektronische informatieschermen.

 

Groeit mee met uw behoeften

De eenvoudige, uitbreidbare en betrouwbare AF1-serie heeft een op Android™ gebaseerd OpenPort PLATFORM™ dat draait op een hoogwaardig SoC (System on a Chip), met een 1 GHz quad-core CPU, 1 GB geheugen en 8 GB* interne opslagruimte. In combinatie met door onze wereldwijde softwarepartners gemaakte, geverifieerde apps voor informatieschermen op maat en andere functies in het bedrijfsleven, brengen deze adaptieve displays uw boodschap met zoveel mogelijk impact over, zowel nu als in de toekomst.

De Android-robot is gereproduceerd of aangepast uit werk dat is gemaakt en gedeeld door Google en het gebruik ervan voldoet aan de voorwaarden die worden beschreven in de Creative Commons 3.0 Attribution-licentie.

 


* Totale opslagcapaciteit inclusief besturingssysteem.

Een betrouwbaar, volledig gecertificeerd platform.

Het OpenPort PLATFORM™ op basis van Android™ is volledig gecertificeerd door Google, voor een gegarandeerd stabiele, veilige en betrouwbare werking.

Wederzijdse controle door softwarepartners voor apps

De stabiele en veilige werking van toepassingen die op OpenPort PLATFORM™ draaien, wordt grondig gecontroleerd door softwarepartners en Panasonic.

Eenvoudige installatie en eenvoudige bediening

Geen externe apparaten en kabels nodig

Dankzij de ingebouwde mediaspelerfunctie zijn er geen externe apparaten zoals settopboxes, pc's en de bijbehorende bekabeling nodig voor toepassingen voor digitale informatieschermen. Draadloze functionaliteit maakt de weg vrij voor eenvoudige, stressvrije installatie, waarbij u ook nog eens tijd en geld bespaart.

Origineel Panasonic Home-scherm

Met de meegeleverde afstandsbediening* kunnen netwerk- en taalvoorkeuren eenvoudig worden geconfigureerd via het originele Panasonic Home-scherm.

* Sommige instellingen en handelingen kunnen niet worden uitgevoerd met de afstandsbediening. Gebruik in dat geval een USB-muis.

Eenvoudig installeren van apps

Via Panasonic App Server*, die vooraf instellingen stroomlijnt, kunt u eenvoudig toepassingen zoeken en installeren. Apps kunnen ook worden geïnstalleerd via een USB-station of een microSD-kaart.

 Onze partners

 

Flexibele en uitbreidbare digitale informatieschermen

Meer toepassingsfuncties met Panasonic API

Met de duidelijke en intuïtieve API (Application Programming Interface) van Panasonic kunnen toepassingsfuncties worden uitgebreid en kan de display op afstand worden bestuurd zonder RS232C of andere ingewikkelde toepassingen.

Ondersteunt extern geheugen

Er kunnen ook USB-stations en microSD-kaarten worden gebruikt om de opslagcapaciteit van 8 GB intern geheugen uit te breiden.

Ondersteunt aansluiten van randapparatuur

De functionaliteit van displays uit de AF1-serie kan verder worden uitgebreid door er randapparaten op aan te sluiten zoals een muis, toetsenbord of USB-camera.

Opmerking: Sommige USB-apparaten worden niet ondersteund.

Kloonfunctie voor tijdsbesparing bij het configureren van meerdere apparaten

U kunt instellingsgegevens eenvoudig met een USB-geheugenstick van een masterdisplay kopiëren naar andere displays. U hebt dan minder werk en kunt meerdere apparaten consistent configureren.

* Functie wordt alleen ondersteund op displays van hetzelfde formaat en uit dezelfde serie.