Panasonic komt met verbeterde versie van de Space Player

De Space Player™, de hybride verlichtingsprojector van Panasonic, heeft een update gekregen. De projector beschikt nu over een nieuw content management system en een verbeterde helderheid van 2000 lumen.  De vernieuwde laserlichtbron heeft een levensduur van 20.000 uur en is daarom geschikt voor langdurig gebruik in bijvoorbeeld de retail- en vrijetijdssector. De Space Player kan geïntegreerd worden in een bestaand verlichtingsrailsysteem.

Voor de nieuwe Space Player, de PT-JX200, is nieuwe Content Manager-software ontwikkeld met eenvoudige signaliseringsfunctionaliteit, zoals automatische projectie volgens een programmeerbaar tijdschema, afspeellijsten, schakelen tussen ingangssignalen en aanpassing van het helderheidsniveau.

De Space Player maakt gebruik van de robuuste 1-chip DLP™ SOLID SHINE-lasertechnologie van Panasonic en heeft een gebruiksvriendelijke optische engine zonder filter. Als er meerdere projectoren tegelijk worden gebruikt, kan de nieuwe JX-200 de kleuren op elkaar afstemmen. Bovendien kan in alle richtingen worden geprojecteerd.

“De Space Player kan eenvoudig worden geïntegreerd in bestaande verlichtingsinfrastructuren”, aldus Thomas Vertommen, European Projector Marketing Manager bij Panasonic. “Hij biedt een eenvoudige en voordelige manier om indrukwekkende AV-displays te creëren die een echte meerwaarde bieden aan de klantbeleving in alle situaties, of dat nu tijdens het winkelen, in een restaurant of in een museum is.”

De projectoren zijn leverbaar met een standaardsysteem voor plafondmontage of met een optionele tafelbevestiging (PT-JX200F) voor meer flexibiliteit.

Ga voor meer informatie over Panasonic Visual System Solutions naar https://nl.business.panasonic.be/visual-system/.