Panasonic zoomt in op laserprojectortechnologie voor live evenementen tijdens ISE 2017

Panasonic introduceert tijdens ISE 2017 in Amsterdam een nieuwe projector van 20.000 lumen, die de vervanger wordt van de PT-DZ21K, de bestverkochte hogehelderheidsprojector. Deze nieuwe projector, die net zoals zijn voorganger de nieuwe standaard moet worden voor de verhuursector, zal op de beurs voor het eerst te zien zijn.

Daarnaast demonstreert Panasonic haar technologie op het gebied van live evenementen. Tijdens ISE 2017 wordt er een show op de stand uitgevoerd waarbij artiesten interactief samenspelen met bewegende projecties, die worden gecreëerd met laserprojectietechnologie en 3D-mapping. Dit wordt mogelijk gemaakt door de onlangs gelanceerde PT-RZ31K, een laserprojector van 31.000 lumen die speciaal voor live evenementen ontwikkeld is.

Harmut Kalessa, European Projector Marketing Manager bij Panasonic: “Onze jaarlijkse show op de ISE begint een traditie te worden. Voor deze live showstopper zetten we de nieuwste AV-technieken in. Dit zal zeker weer de aandacht van de bezoekers trekken. Door onze voortdurende innovatie op het gebied van lasertechnologie, bieden we inmiddels een scala aan oplossingen aan waarmee we optimaal kunnen voldoen aan de behoeften van de markt voor live evenementen.”  

Op ISE 2017 wordt ook LinkRay gelanceerd, een concept dat reeds op ISE 2016 werd geïntroduceerd. Deze een-op-een-marketingoplossing gebruikt individuele codes binnen ledlichtbronnen als informatiebron. LinkRay wordt geïntegreerd in een nieuw display-assortiment. Voor bezoekers is het mogelijk de productinformatie rechtstreeks vanaf de displays op de stand downloaden naar hun smartphone.

De Panasonic-stand (hal 1, stand H20) is gesplitst in gedeeltes met audiovisuele oplossingen voor de sectoren onderwijs, bedrijven, openbare displays en live evenementen.

Ga naar https://business.panasonic.nl/visual-system/bezoek-ons-op-ise-2017 om op de hoogte te blijven van Panasonic op ISE 2017.

Ga voor meer informatie over Panasonic Visual System Solutions naar https://business.panasonic.nl/visual-system/.