Praktijkvoorbeelden

Visuele oplossingen van Panasonic hebben hun waarde bewezen voor klanten overal in Europa. Panasonic heeft producenten de vrijheid gegeven om spectaculaire liveshows en evenementen met 3D-mapping te creëren. Musea, theaters en tentoonstellingscentra krijgen met onze verbluffende, interactieve visuele technologieën de vrijheid om te appelleren aan de interesses van alle leeftijden. Onze projectors en professionele displays met lage totale eigendomskosten zijn de stille werkpaarden op de achtergrond die organisaties in onderwijs- en bedrijfssectoren de vrijheid bieden om samen te werken. Neem een kijkje in onze bibliotheek met casestudy’s die u kunt downloaden om te ontdekken hoe onze technologie de werkende wereld de vrijheid geeft om succes te boeken.

Categorie: Broadcast & ProAV, Projectors
De Oodi-bibliotheek in Helsinki, Finland is diverse keren onderscheiden voor zijn doelmatige en inspirerende uitstraling. Zo werd deze uitgeroepen tot "Openbare bibliotheek van het jaar", staat hij vermeld in de lijst van de "World's Greatest Places" van TIME Magazine en ontving de bibliotheek de AZ Award. Het feit dat er drie miljoen bezoekers werden verwelkomd gedurende het eerste jaar toont aan dat er in de nieuwe huiskamer van Helsinki genoeg te zien en te beleven valt. Oodi is meer dan een bibliotheek: het gebouw beschikt over studio's, montagekamers, ruimtes voor samenwerking en leeractiviteiten, en een bioscoop.
Categorie: Broadcast & ProAV, Projectors
Awarded as Public Library of the Year, listed in TIME Magazine’s World’s Greatest Places, and winner of the AZ Award, Oodi library in Helsinki, Finland has received a number of nominations for its functional and inspiring ambience. 3 million visitors during its first year prove that there is plenty to see and do in Helsinki’s new living room: not just a library, Oodi is home to studios, editing rooms, coworking and learning spaces and a movie theatre.
Naar aanleiding van het 50-jarige bestaan van het Apollo Pavilion in het graafschap Durham werd de gemeenschap getrakteerd op een grootschalige projectiemapping.
Categorie: Projectors
Sector: Healthcare, Hospitals
IVRSYSTEMS heeft een innovatieve oplossing met Panasonic PT-EZ770-projectoren ontwikkeld. Met een mobiele video-unit worden ontspannende films op het plafond geprojecteerd, wat een rustgevende en persoonlijke beleving voor patiënten oplevert.

Pages