Praktijkvoorbeelden

Visuele oplossingen van Panasonic hebben hun waarde bewezen voor klanten overal in Europa. Panasonic heeft producenten de vrijheid gegeven om spectaculaire liveshows en evenementen met 3D-mapping te creëren. Musea, theaters en tentoonstellingscentra krijgen met onze verbluffende, interactieve visuele technologieën de vrijheid om te appelleren aan de interesses van alle leeftijden. Onze projectors en professionele displays met lage totale eigendomskosten zijn de stille werkpaarden op de achtergrond die organisaties in onderwijs- en bedrijfssectoren de vrijheid bieden om samen te werken. Neem een kijkje in onze bibliotheek met casestudy’s die u kunt downloaden om te ontdekken hoe onze technologie de werkende wereld de vrijheid geeft om succes te boeken.

Categorie: Projectors
Sector: Europe, Leisure, Museums
Categorie: Projectors
Sector: Europe, Leisure, Museums
24 pieces of Panasonic laser projectors provide visitors with a unique experience.
Categorie: Projectors
Sector: Europe
Categorie: Projectors
Sector: Europe, Leisure, Media Entertainment & Events, Rental & Staging
Projection mapping a celebration of man’s understanding of Space onto Stockholm’s iconic City Hall was an ideal challenge for Panasonic projectors.
Categorie: Broadcast & ProAV, Projectors
When a Swedish University wanted to build a new campus that would be the best place to study and work, it turned to Panasonic for its varied projector and camera requirements.

Pages