Praktijkvoorbeelden - Visual System Solutions | Panasonic Business

Praktijkvoorbeelden

Visuele oplossingen van Panasonic hebben hun waarde bewezen voor klanten overal in Europa. Panasonic heeft producenten de vrijheid gegeven om spectaculaire liveshows en evenementen met 3D-mapping te creëren. Musea, theaters en tentoonstellingscentra krijgen met onze verbluffende, interactieve visuele technologieën de vrijheid om te appelleren aan de interesses van alle leeftijden. Onze projectors en professionele displays met lage totale eigendomskosten zijn de stille werkpaarden op de achtergrond die organisaties in onderwijs- en bedrijfssectoren de vrijheid bieden om samen te werken. Neem een kijkje in onze bibliotheek met casestudy’s die u kunt downloaden om te ontdekken hoe onze technologie de werkende wereld de vrijheid geeft om succes te boeken.

Categorie: Projectors
Sector: Europe, Transport & Logistics, Transport - Aviation
Avinor, owner of Bergen Airport, commissions Stagelab and Bright Norway to create two statement projections at the newly constructed terminal
Categorie: Projectors
Sector: Europe, Leisure, Amusement & Theme Parks
Sector: Europe, Leisure, Cinema & Theatre, Media Entertainment & Events
Panasonic technology intensifies the magnificence of the Sistine Chapel in the show “Last Judgement. Michelangelo and the Secrets of the Sistine Chapel” .
Categorie: Projectors
Sector: Public Sector & Institutions, Churches & Religious Organizations, Media Entertainment & Events
Panasonic 17,000 lumens projectors implemented by The Projection Studio for jaw dropping projections at York Minster
Categorie: Projectors
Sector: Leisure, Museums
National Museums Liverpool vertelt het verhaal van de terracottakrijgers met behulp van de projectietechnologie van Panasonic, die volledig is geïntegreerd in deze unieke tentoonstelling.

Pages