Praktijkvoorbeelden

Visuele oplossingen van Panasonic hebben hun waarde bewezen voor klanten overal in Europa. Panasonic heeft producenten de vrijheid gegeven om spectaculaire liveshows en evenementen met 3D-mapping te creëren. Musea, theaters en tentoonstellingscentra krijgen met onze verbluffende, interactieve visuele technologieën de vrijheid om te appelleren aan de interesses van alle leeftijden. Onze projectors en professionele displays met lage totale eigendomskosten zijn de stille werkpaarden op de achtergrond die organisaties in onderwijs- en bedrijfssectoren de vrijheid bieden om samen te werken. Neem een kijkje in onze bibliotheek met casestudy’s die u kunt downloaden om te ontdekken hoe onze technologie de werkende wereld de vrijheid geeft om succes te boeken.

Categorie: Professional displays
Sector: Enterprise, Services, Finance, Banking & Insurance
EY has created a multimedia showroom and meeting room which impressively shows how modern technology can improve working environments alongside the benefits of collaborative working.
Categorie: Projectors
Sector: Europe, Leisure, Amusement & Theme Parks
Sector: Leisure, Museums
Welcome to Rome, conceived by Paco Lanciano, is an immersive experience created with Panasonic PT-RZ570W laser projectors.
Categorie: Projectors
Creating an interactive trip combining art and technology for over 130,000 visitors to special Bowie exhibition
Categorie: Professional displays
Sector: Leisure, Museums
Brandenburg Gate museum implements Panasonic displays to tell a variety of visual stories

Pages