• HOOGWAARDIGE SCHERMEN

Hoogwaardige ledschermen met hoge helderheid voor bedrijven

Hoogwaardige en heldere schermen van Panasonic

Krachtige en helderdere schermen

Ontworpen om lange tijd gezien te worden

Meer dan ooit is een onmiddellijke visuele impact essentieel voor het overbrengen van de boodschap van uw bedrijf. Wij bieden een uitgebreid assortiment van professionele ledschermen met hoge helderheid en hoge kwaliteit om u te helpen bij het creëren van uitstekende digitale informatieschermen in winkels en winkelcentra, expositieruimtes, musea en luchthavens.

Alle schermen in dit assortiment hebben ononderbroken 24/7 werking en een failover/failback-functie zodat uw berichten zonder onderbrekingen worden afgeleverd.

Communiceren met uw publiek

We hebben de meest geavanceerde functies ontwikkeld waarmee uw schermen kunnen communiceren met uw publiek. Onze unieke LinkRay-technologie maakt gebruik van ledlicht om digitale content over te brengen naar mobiele toestellen. Digitale informatieschermen en lichtbronnen kunnen zo worden omgezet in een-op-een marketingkansen. Informatie kan in de eigen taal van de gebruiker worden weergegeven. Dit verrijkt de ervaring van bezoekers op plaatsen zoals musea en galerieën, maar ook in de detailhandel. In het LinkRay-platform zijn zelfs analysemogelijkheden opgenomen, zodat u kunt zien hoeveel bezoekers naar uw scherm hebben gekeken.

*LinkRay™-toepassingen voor mobiele apparaten met iOS/Android™

Ga hier naar onze pagina over LinkRay™ -technologie voor meer informatie of blader hieronder door ons aanbod van schermen.