• SERVICE EN DOWNLOADS

Service en downloads voor Panasonic Business Visual-systemen

Raadpleeg alle informatie klantondersteuningsinformatie met betrekking tot projectors, displays en HDVC-producten

Technologie stelt niets voor zonder bijbehorende klantenservice en ondersteuning. Daarom worden al onze projectors, displays, HDVC-producten en accessoires in heel Europa ondersteund door experts, zowel voor als na de aankoop.

Ondersteuning nodig? Neem contact met ons op

Er zijn meerdere manieren om contact op te nemen met onze experts: stel een vraag aan de kennisbank, stuur ons een e-mail of bel ons centrum voor service en ondersteuning.

Voor uw gemoedsrust raden wij u ook aan de door u gekochte producten te registreren. Zo kunt u uw middelen eenvoudig beheren, uw garantie activeren en ervoor zorgen dat we beschikken over alle benodigde informatie om u snelle en efficiënte ondersteuning te kunnen bieden.

Til uw diensten naar het hoogste niveau

Panasonic CARES

Customer Assurance through Remote monitoring and Enhanced Service solutions

Als u binnen uw organisatie verantwoordelijk bent voor de werking van projectors of displays, dan weet u hoe belangrijk het is dat deze altijd beschikbaar zijn. Als uw visuele technologie niet functioneert of als u geconfronteerd wordt met onverwachte uitval, kan dit veel tijd en geld kosten en een negatieve impact op de productiviteit hebben. Er is nu een oplossing voor dat probleem: Panasonic CARES - Customer Assurance through Remote monitoring and Enhanced Service solutions - is een service voor projectors en displays in uw bedrijf die verbonden zijn via ons mobiele virtuele netwerk. Zo kunt u uw productieve tijd maximaliseren, kostbare onderbrekingen tot een minimum beperken en gefocust blijven op uw professionele prioriteiten.