Current language: België- Nederlands
Digitale content via ledlicht naar smartphones verzenden, ideaal voor elektronische borden en entertainmenttoepassingen
TH-42SF1H DISCONTINUED
Digitale content via ledlicht naar smartphones verzenden, ideaal voor digitale informatievoorziening en live entertainment. 42-inch lcd IPS-paneel, 500 cd/m2, 24/7 werking, weergave in portretmodus.
Main product image
Belangrijkste functies

42 inch, 700 cd/m2, 6,3 mm randbreedte

Dankzij de ingebouwde LinkRay-transmissiefunctie kan met behulp van een app digitale informatie naar smartphones worden verzonden

Hoge helderheid en betrouwbaarheid maken ononderbroken 24/7-gebruik mogelijk met een bijzonder duurzaam paneel

Systeemuitbreidingsmogelijkheden: USB-mediaspeler en DIGITAL LINK-functies voor eenvoudige configuratie en lage systeemkosten

Krachtige beeld-engine voor optimale beeldafstelling

Display met hoge helderheid en LinkRay-technologie. Digitale content via ledlicht naar smartphones verzenden, ideaal voor digitale informatievoorziening en live entertainment.

  TH-55SF1H TH-49SF1H TH-42SF1H
Schermafmeting 55 inch (1.387 mm) 49 inch (1.232 mm) 42 inch (1.064 mm)
Helderheid 700 cd/m² 700 cd/m² 700 cd/m²
Lcd-scherm IPS/E-Led IPS/E-Led IPS/E-Led
 • 42 inch, 700 cd/m2, 6,3 mm randbreedte
 • Dankzij de ingebouwde LinkRay™-transmissiefunctie kan met behulp van een app digitale informatie naar smartphones worden verzonden
 • Hoge helderheid en betrouwbaarheid maken ononderbroken 24/7-gebruik mogelijk met een bijzonder duurzaam paneel
 • Krachtige beeld-engine voor optimale beeldafstelling
 • Systeemuitbreidingsmogelijkheden: usb-mediaspeler en DIGITAL LINK-functies voor eenvoudige configuratie en lage systeemkosten

 

Dankzij de ingebouwde LinkRay-transmissiefunctie kan digitale informatie naar smartphones worden verzonden

Panasonic heeft een unieke, snelle backlight-regelingstechnologie ontwikkeld, waarmee met behulp van het licht dat door het scherm wordt uitgestraald en een mobiele app digitale content kan worden overgedragen.
De ID-signalen die via het scherm worden overgedragen, worden gelezen door de smartphone* waarop de gebruiker onmiddellijk interactieve en aangepaste informatie ziet, zoals bijvoorbeeld verkeersberichten of marketingaanbiedingen. De weergegeven content kan ook in de taal van de eigenaar van de smartphone worden afgeleverd.

Gebruikers ontvangen de content snel, gemakkelijk en veilig via een eenvoudige, snelle, intuïtieve en indrukwekkende ervaring.

*Panasonic biedt een gratis speciale LinkRay-app voor iOS/Android™. Panasonic biedt ook een SDK (Software Development Kit) waarmee samenwerking met externe app-ontwikkelaars mogelijk is.

 

Voordelen van LinkRay

Eenvoudige elektronische borden met een LinkRay-compatibele usb-mediaspeler

De SF1H-serie beschikt over een usb-mediaspeler. Dit maakt het bedienen van elektronische borden veel eenvoudiger, doordat de gewenste content (foto's of video’s) die moet worden weergegeven, via usb wordt aangeleverd, zodat er geen settopbox nodig is.
De content op het usb-geheugen kan nu worden gebruikt in combinatie met LinkRay ID-signalen* om een interactief systeem van elektronische borden te configureren. 

*Er moet een afzonderlijk contract voor een Light ID-licentie worden afgesloten met Panasonic om een LinkRay-systeem te configureren. 

 

. Content die op het scherm wordt weergegeven, kan worden gekoppeld aan allerlei digitale informatie die naar de smartphone wordt gezonden

Meerdere Light ID’s kunnen afzonderlijk worden gekoppeld overeenkomstig de verschillende content die op het scherm wordt weergegeven. Hierdoor kan meer informatie op één scherm worden aangeleverd

. Standalone-type

Gemaakte afspeellijsten worden in usb-geheugen opgeslagen. Wanneer het geheugenapparaat in een scherm wordt gestoken, wordt de content automatisch afgespeeld.

. Eenvoudig opstellen van afspeellijsten

Afspeellijsten zijn makkelijk te maken met behulp van de Multi Monitoring & Control-software (gratis). De afspeellijst wordt opgeslagen op een usb-geheugenapparaat en in het scherm gestoken (standalone-type). De afspeellijst kan ook worden afgeleverd aan een aantal schermen binnen een specifiek netwerk en op eenvoudige wijze worden herschreven (type voor levering aan meerdere apparaten).

Download de software van onze website

. Type voor levering aan meerdere apparaten (intranet)

De content wordt vanaf één pc aan meerdere schermen geleverd binnen een bepaald netwerk. Met de Multi Monitoring & Control-software is het mogelijk om na installatie de content van het usb-geheugen op afstand te wijzigen via het netwerk. De content kan zelfs worden gewijzigd wanneer het scherm niet makkelijk toegankelijk is. Gegevens kunnen worden geleverd volgens een schema, wat een vloeiende en eenvoudige bediening mogelijk maakt.

•Gesynchroniseerd afspelen is niet mogelijk.

 

Stijlvol ontwerp en goede zichtbaarheid

Het IPS-scherm biedt een brede kijkhoek en minimale kleurfluctuaties

Er is zeer weinig kleurverandering, vergeleken met een VA-scherm, wanneer het scherm van rechts of links wordt bekeken; de beelden blijven scherp en helder. Dit is ideaal voor het leveren van de juiste informatie op drukke plekken, zoals openbare ruimten en faciliteiten. Daarnaast maakt de krachtige beeld-engine het mogelijk de hoogste beeldkwaliteit te leveren, door automatisch de beeldparameters te verfijnen, zoals de kleurtoon, de kleurdensiteit of het helderheidsniveau, alsmede het corrigeren van onvolkomenheden zoals wazige contouren en ruiseffecten.

 

 

Flexibele installatie

Kies de installatie die past bij uw toepassing

De SF1H-serie is ontworpen voor gebruik in horizontale of verticale stand zonder gevolgen voor de schermkleur en levensduur, waardoor de totale gebruikskosten verder worden verlaagd. Installatie met een kanteling van maximaal 45 graden voor- en achterwaarts is ook mogelijk. De hoek kan worden aangepast voor een goed zicht bij installatie op een hoge plek.

 

 

Efficiëntie en betrouwbaarheid voor ononderbroken 24 uursgebruik

Het gebruik van uiterst duurzaam schermmateriaal en kwalitatief hoogwaardige elektronische onderdelen garandeert een betrouwbare 24 uurswerking, zeven dagen per week. De SF1H-serie is daarom ideaal voor installatie in de detailhandel, horeca, transport, entertainmentsector en andere toepassingen... waar absolute betrouwbaarheid cruciaal is.

DIGITAL LINK-functie voor eenvoudige installatie en lage systeemkosten

Met DIGITAL LINK kunnen video, audio en besturingssignalen met één netwerkkabel over een grote afstand (tot 150 m) worden verzonden.*1 Eenvoudige bekabeling vermindert de arbeidsuren bij installatie. Hierdoor is transmissie mogelijk van beeld en geluid van hoge kwaliteit en van afstandsbedieningssignalen.

*1 Bij aansluiting via de [Long reach]-modus is de maximale transmissieafstand 150 m. In dit geval kan de eenheid signalen van maximaal 1080/60p ontvangen. Er is een kabel van CAT5e (STP) of hoger vereist.

Kloonfunctie

De kloonfunctie bespaart arbeidskosten bij het configureren van meerdere apparaten

U kunt instellingsgegevens eenvoudig met een usb-geheugenstick van een masterscherm kopiëren naar andere schermen. Dit bespaart op de arbeidskosten bij het maken van scherminstellingen tijdens het installeren van meerdere apparaten.

* Als schermafmetingen/-serie van de schermen verschillen, werkt de kloonfunctie niet. Gebruik gemeenschappelijke schermafmetingen/-series.

Failover en failback

Failover- en failback-beveiligingen voor bedrijfskritieke situaties

De SF1H-serie is voorzien van verscheidene signaalingangen: twee HDMI, DVI-D, DIGITAL LINK en USB. Het systeem schakelt onmiddellijk over naar alternatieve signalen als de primaire beeld- en geluidssignalen worden onderbroken. Dit is ideaal bij bedrijfskritieke controlekamers en bewakingscentrales. Zodra de primaire signalen zijn hersteld, wordt het originele beeld weer weergegeven.

Multi Monitoring & Control-software

Met de Multi Monitoring & Control-software (gratis) kunt u apparaten in groepen beheren

Met deze gratis Panasonic-software kunt u maximaal 2048 apparaten via een netwerk bewaken en besturen vanaf één pc. Als bewakings- 

functie kan de status van meerdere apparaten vermeld worden in groepen, waarna gedetailleerde informatie over elk apparaat afzonderlijk kan worden weergegeven. Als besturingsfunctie kunnen besturingsopdrachten zoals AAN/UIT, het wisselen van ingang en de invoer van opdrachten worden uitgevoerd. Ook kan een planningsfunctie worden gebruikt.

Early Warning-software

Compatibel met "Early Warning-software" voor preventief onderhoud

De SF1H-serie ondersteunt Early Warning-software (optioneel: ET-SWA100), die de status bewaakt van apparaten (projectors of flatpanel-schermen) die zijn aangesloten op een intranet, apparaatuitval rapporteert en vroegtijdig waarschuwt bij constatering van op handen zijnde afwijkingen, nadat installatie op de pc is voltooid. De status van schermen in een intranet wordt gevolgd en problemen worden voorspeld, het optreden van andere problemen wordt geconstateerd en er wordt melding gedaan aan de gebruiker. 

* Bij gebruik van deze software worden storingen niet op alle apparaten van tevoren gedetecteerd.

LAAT MEER ZIEN

 • Brochures
Product
Image Data
Operating Instructions
Brochures

Service and Support
 • SF1H Series [W] Quick Start Guide (Kazakh)
  SF1H Series [W] Quick Start Guide (Kazakh)
  Quick Start Guide: SF1H Series [W] (Kazakh)
  Mon, 21/12/2020 - 04:58
  Download pdf - 1.46 MB
  SF1H Series [W] Quick Start Guide (Latvian)
  SF1H Series [W] Quick Start Guide (Latvian)
  Quick Start Guide: SF1H Series [W] (Latvian)
  Mon, 21/12/2020 - 04:58
  Download pdf - 1.43 MB
  SF1H Series [W] Quick Start Guide (Ukrainian)
  SF1H Series [W] Quick Start Guide (Ukrainian)
  Quick Start Guide: SF1H Series [W] (Ukrainian)
  Mon, 21/12/2020 - 04:46
  Download pdf - 1.46 MB

Please see below the services available for this product. You can also use this section to access the general Service & Downloads area of the website or contact our Technical Support team.

General service & downloads Contact technical support

Please see below the services available for this product. You can also use this section to access the general Service & Downloads area of the website or contact our Technical Support team.

General service & downloads Contact technical support

There are currently no key services available.

Please see below the services available for this product. You can also use this section to access the general Service & Downloads area of the website or contact our Technical Support team.

General service & downloads Contact technical support

There are currently no other services available.

Specifications

Brightness 700 cd/m2
Contrast Ratio 1300:1
Aspect Ratio 16:9
Response Time 8 ms (GtoG)
Effective Display Area (W x H) 927 x 521 mm (36.5" x 20.5")
Number of Pixels (H x V) 1920 x 1080 pixels
Panel Type LCD IPS Panel/E-LED
Viewing Angle (Horizontal/Vertical) 178°/178°(CR≧10)
Dynamic Contrast 50000:1
Weight 15.3 kg (33.7 lbs.)
Power Consumption 155W
Power Requirements 110-127/220-240 V AC,50/60 Hz
Operating Environment Temperature : 0℃ to 40℃(32℉ to 104℉)/Humidity: 20-80% (non-condensation)
Power Off Condition Approx.0.3W
Bezel Width T/R/L/B : 6.3 mm (0.25")
Dimensions (W x H x D) 947 x 541 x 72 mm (37.3" x 21.3" x 2.8")
Standby Condition Approx.0.5W
Wall-Hanging Pitch VESA Compliant 400 x 400 mm(15.8" x 15.8")
Screen Size 42-inch (1065 mm)
Dimensions (W x H x D) Excluding Handle Part 947 x 541 x 57 mm (37.3" x 21.3" x 2.3")