Current language: België- Nederlands
Met ShadowSense multitouch – robuuste, nauwkeurige, interactieve displays, perfect openbare informatievoorziening
TH-55AF1-SST DISCONTINUED
Combineert de nauwkeurige en robuuste ShadowSense Touch-technologie met de zelfstandige SoC-oplossing en het op Android gebaseerde OpenPort PLATFORM.
Main product image
Belangrijkste functies

55-inch, 500 cd/m², 24/7 gebruik

10-punts interactieve multitouchdisplay met ShadowSense(TM)-technologie

De touchtechnologie is immuun voor omgevingslicht en werkt zelfs in fel verlichte omgevingen.

Hoogwaardig SoC (System on a Chip), met een 1 GHz quad-core CPU, 1 GB geheugen en 8 GB* interne opslagruimte.

Simpele installatie en eenvoudige bediening. Geen externe apparaten en kabels nodig.

Het supernauwkeurige interactieve scherm waarop u kunt vertrouwen. Combineert de nauwkeurige en robuuste ShadowSense Touch-technologie met de zelfstandige SoC-oplossing en het op Android gebaseerde OpenPort PLATFORM. Ideaal voor interactieve verkooppunten en bewegwijzering.

  TH-55AF1-SST TH-49AF1-SST TH-42AF1-SST
Schermafmeting 55 inch (1.387 mm) 49 inch (1.232 mm) 42 inch (1.064 mm)
Helderheid 500 cd/m² 500 cd/m² 500 cd/m²
Lcd-scherm IPS/E-Led IPS/E-Led IPS/E-Led

 

  • Hoge aanraak- of Touch-nauwkeurigheid
  • Korte responstijd
  • Robuust en betrouwbaar
  • Gebruiksvriendelijk
  • OpenPort PLATFORM voor eenvoudig beheer 

 

Uiterst nauwkeurig en snel reagerend

De AF1-SST-serie interactieve displays maakt gebruik van ShadowSense™-technologie voor een hoge aanraaknauwkeurigheid en een snelle responstijd. De technologie is gebaseerd op sensoren die de schaduw van een voorwerp detecteren en aan de hand daarvan de exacte locatie bepalen. De displays kunnen automatisch invoermiddelen, zoals een vingertop, stylus of vlakgom, detecteren en hiertussen schakelen; onbedoelde aanrakingen kunnen zelfs worden herkend en genegeerd.

Ingebouwde betrouwbaarheid  

Zowel de hardware als de software is gemaakt voor betrouwbaarheid. Dat maakt deze schermen perfect voor elektronische borden en informatievoorziening op openbare plaatsen. Gemaakt van 4 mm dik veiligheidsglas, zijn de touchscreens stevig en goed bestand tegen vuil en voorwerpen die de sensoren blokkeren. De schermen zijn bedoeld voor ononderbroken 24/7 gebruik. U kunt ervoor kiezen software te installeren die vroegtijdig een melding geeft als er ongewone zaken worden geconstateerd.

Intuïtief en gebruikersvriendelijk

De AF1-SST-serie is speciaal ontworpen voor optimaal gebruiksgemak. De nauwkeurige touchscreen-technologie werkt zelfs in helder verlichte omgevingen, terwijl de eigen helderheid van 500 cd/m² en de brede zichthoek van het IPS-paneel het scherm zeer goed leesbaar maken. Het stevige glas heeft tevens een glad antireflectieoppervlak waarop u makkelijk kunt tekenen en schrijven.

Flexibele formaten

De touchscreens zijn verkrijgbaar in drie verschillende formaten: 42 inch, 49 inch en 55 inch De schermen kunnen staand of liggend worden gemonteerd, voor flexibiliteit bij het creëren van zelfbedieningskiosks en POS-displays.

Gestroomlijnd met OpenPort PLATFORM

Omdat de AF1-SST-serie werkt met het OpenPort PLATFORM, ons eigen besturingssysteem op basis van Android met geïntegreerd SoC (System-on-a-Chip), is er geen externe computer nodig.  Dankzij de aanraaknavigatie kunt u de inhoud ook beheren door het scherm zelf aan te raken. U heeft dus ook geen toetsenbord of muis meer nodig. Het OpenPort PLATFORM biedt toegang tot een groot aantal voorzieningen, zoals een ingebouwde mediaspeler waarop een steeds groter aantal CMS-apps voor informatievoorziening draait. Hierdoor zijn deze schermen heel eenvoudig te installeren en te beheren. 

Eenvoudig te installeren en te beheren

Dankzij het OpenPort PLATFORM zijn deze schermen wifi-compatibel. Het is dus niet alleen heel eenvoudig om ze met internet te verbinden, u kunt de schermen ook gebruiken op plaatsen waar een netwerkkabel niet kan komen. U kunt ze bovendien op afstand beheren met behulp van uw CMS-app of de Multi Monitoring and Control Software van Panasonic. Omdat de schermen verbonden zijn met de cloud, is het makkelijker om updates te installeren en de schermen te beheren. Dat leidt op zijn beurt weer tot lagere kosten.

LAAT MEER ZIEN

Marketing
Spec Sheets
Image Data

Service and Support

Please see below the services available for this product. You can also use this section to access the general Service & Downloads area of the website or contact our Technical Support team.

General service & downloads Contact technical support

Please see below the services available for this product. You can also use this section to access the general Service & Downloads area of the website or contact our Technical Support team.

General service & downloads Contact technical support

There are currently no key services available.

Please see below the services available for this product. You can also use this section to access the general Service & Downloads area of the website or contact our Technical Support team.

General service & downloads Contact technical support

There are currently no other services available.

Specifications

Specification documents
Brightness 500 cd/m2
Contrast Ratio 1300:1
Aspect Ratio 16:9
Response Time 8 ms (GtoG)
Effective Display Area (W x H) 1261 x 736 mm
Number of Pixels (H x V) 1920 x 1080 pixels
Panel Type LCD IPS Panel/LED
Viewing Angle (Horizontal/Vertical) 178°/178°(CR≧10)
Dynamic Contrast 50000:1
Weight Approx. 49 kg
Power Consumption 196W
Power Requirements 110-127/220-240 V AC,50/60 Hz
Operating Environment Temperature : 0℃ to 40℃(32℉ to 104℉)/Humidity: 20-80% (non-condensation)
Power Off Condition Approx.0.3W (TBD)
Bezel Width T/R/L/B : 48mm
Dimensions (W x H x D) 1309 x 784 x 90mm (with handle)
Standby Condition Approx.0.5W (TBD)
Wall-Hanging Pitch VESA Compliant 400 x 400 mm(15.8" x 15.8")
Screen Size 55-inch (1387 mm)
Dimensions (W x H x D) Excluding Handle Part 1309 x 784 x 76mm
Panel Surface Treatment Anti-Glare
Haze 10%