• TH-75EF1

    75" Entry LCD Display

    Standart Indoor Display, 75-inch, Panasonic

TH-75EF1
Stijlvol flatpanel-instapmodel met led-backlight

Hoge efficiëntie en eenvoudige connectiviteit voor uiteenlopende toepassingen van digitale informatieschermen tot bedrijfs- en onderwijstoepassingen

Slank ontwerp dat in elk interieur past

Het smalle frame en het slanke ontwerp trekken de aandacht naar het beeld. De flatpanel-vorm is aan de wand gemonteerd en niet overheersend. Het High-Visibility IPS Panel maakt beelden beter zichtbaar en benadrukt het informatie-effect.

Eenvoudig informatiescherm op basis van USB-geheugen

Geïntegreerde USB-mediaspeler

Hiermee kunnen video en stilstaande beelden worden weergegeven via USB, zonder settopbox of pc.

Er is een USB-mediaspeler in de display ingebouwd, dus hoeft u alleen maar een USB-geheugenstick in te pluggen om video en stilstaande beelden automatisch te laten weergeven. Zo kunt u eenvoudig, zonder settopbox of pc, een informatiescherm creëren. U kunt ook scenariobestanden samenstellen om de afspeelvolgorde en weergaveduur te bepalen. En u kunt de inhoud en het weergaveschema vrij aanpassen*.

* Afhankelijk van het type USB-geheugenapparaat is het mogelijk dat het in aanraking komt met andere onderdelen, waardoor het niet kan worden aangesloten. Gebruik dan een afzonderlijk aan te schaffen verlengkabel of gebruik een klein type USB-geheugenapparaat dat wel op deze eenheid kan worden aangesloten. Multi Monitoring & Control-software is vereist. (gratis), * Er gelden beperkingen voor de USB-ingang. Raadpleeg de gebruikershandleiding voor meer informatie, * Raadpleeg de snelstartgids voor instructies voor het gebruik van de USB-mediaspelerfunctie.

Snelle en eenvoudige informatievoorziening

Met de USB-mediaspeler kan inhoud gesynchroniseerd op meerdere displays worden weergegeven. De inhoud kan via een LAN-netwerk worden herschreven, dus u kunt de displays zelfs op afstand koppelen.

* Multi Monitoring & Control-software is vereist. (gratis)

Nog veel meer veelzijdige functies beschikbaar

Een kloonfunctie

Als u meerdere displays installeert, kunt u met de kloonfunctie en USB-geheugen de instellingen van een masterdisplay kopiëren, waardoor het configureren veel minder tijd kost.

De kloonfunctie werkt alleen voor displays met hetzelfde schermformaat. Afhankelijk van het type USB-geheugenapparaat is het mogelijk dat het in aanraking komt met andere onderdelen, waardoor het niet kan worden aangesloten. Gebruik dan een afzonderlijk aan te schaffen verlengkabel of gebruik een klein type USB-geheugenapparaat dat wel op deze eenheid kan worden aangesloten.

Multi Monitoring & Control-software wordt ook ondersteund

De EF1-serie is compatibel met Multi Monitoring & Control-software, waarmee maximaal 2048 displays met één pc via een LAN-netwerk kunnen worden bewaakt en bestuurd. Dat is zeer efficiënt voor grootschalige informatiesystemen. Daarnaast beschikt u met systemen met Early Warning-software (optioneel) over nog gedetailleerdere weergavegegevens, zodat het bewaken en besturen nog eenvoudiger wordt.

Software downloaden van wereldwijde website
Early Warning-software
 

Stijlvol ontwerp met uitstekende zichtbaarheid

  • Efficiënt paneel met hoge zichtbaarheid met een helderheid van 410 cd/m2
  • IPS-paneel voor duidelijke weergave buiten de zichtas en een uitstekende kleurreproductie
  • Betrouwbare en kosteneffectieve oplossing voor visuele communicatie voor detailhandel, openbare ruimtes, showrooms, vergaderruimtes en klaslokalen

Specificaties kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd.

Windows 8 and Windows are either registered trademarks or trademarks of Microsoft Corp. in the United States and/or other countries. Mac, Mac OS, iPad, iPhone and iPod touch are trademarks of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries. iOS is a trademark or registered trademark of Cisco in the U.S. and other countries and is used under license. All other trademarks are the property of their respective trademark owners.